9 januari 2017

Voor eerst met uw pup naar de trimsalon!

 Bij Hondenkapsalon Happyness is het mogelijk om een puppy wen afspraak te maken om de pup kennis te laten maken met de trimsalon. Hij of  zij ervaart hoe het is om gewassen te worden, geluiden van de föhn te ervaren en op de trimtafel te staan.

Het is raadzaam om dit te doen voor de zestiende week omdat de pup dan nog in de socialisatieperiode zit. Het is van belang om de pup met allerlei zaken kennis te laten maken in deze periode en daar hoort zeker een bezoekje aan de trimsalon bij.  Wat gebeurt er in dat uurtje?

Tijdens dit uurtje wordt hij of zij gewassen, geföhnd en doorgeborsteld. De oogjes worden vrijgemaakt en de voeten weer mooi rond geknipt en de nagels worden nagekeken.

Een aantal tips voor als u naar de trimsalon komt!

# Neem de pup aangelijnd mee naar de trimsalon.

# Laat uw hond van te voren goed uit.

# Neem eventuele borstels mee die u heeft aangeschaft.

# De pup moet volledig ingeënt zijn!

# Geef de pup niet teveel eten van tevoren. Door de spanning kunnen zij gaan braken.

# Voor dit uurtje dient u een afspraak te maken.

De kosten voor de puppy wen afspraak bedragen € 25,00 welke u weer terug krijgt bij de volgende afspraak binnen zes maanden! Dit uurtje moet natuurlijk een positieve ervaring zijn voor uw pup en neem daar dan ook de tijd voor, want bij Hondenkapsalon Happyness is uw hond in goede handen!

Heeft u nog vragen, neemt u gerust contact met mij op!

Met vriendelijke groet,

Marja

Reacties via Facebook

Hondenkapsalon Happyness | Melkweglaan 69 | 2394 NJ Hazerswoude-Rijndijk | info@hondenkapsalonhappyness.nl | 06 23 12 65 96
  
arrow-circle-o-downmenu-circlecross-circle