Voor het eerst in de trimsalon!!

Bij Hondenkapsalon Happyness is het mogelijk om een afspraak te maken voor uw pup. Hij of zij kan in de trimsalon wennen aan de geuren en geluiden die deze behandeling met zich mee brengt.

Het is van belang om uw pup in de socialisatie periode met allerlei zaken in aanraking te laten komen en daar hoort natuurlijk ook een bezoekje aan de trimsalon bij! De puppy wen afspraak is tot de zestiende week.

Waaruit bestaat de behandeling?

Uw pup ervaart het om gewassen, geföhnd en geborsteld te worden en om op de trimtafel te staan. De oogjes worden vrij gemaakt en de voeten weer mooi rond geknipt.
Om dit een positieve ervaring te laten zijn voor uw pup, neem ik daar de tijd voor. Deze behandeling neemt ongeveer een uur in beslag. Na de behandeling krijgt u van mij een telefoontje en kunt u de pup weer ophalen.

Wat gebeurt er in dat uurtje?

Tijdens dit uurtje wordt hij of zij gewassen, geföhnd en doorgeborsteld. De oogjes worden vrijgemaakt en de voeten weer mooi rond geknipt en de nagels worden nagekeken.

Belangrijk voor de puppy wen afspraak!

Neem de pup aangelijnd mee naar de trimsalon
Laat uw hond van te voren goed uit
Neem eventuele borstels mee die u heeft aangeschaft
De pup moet volledig ingeënt zijn!
Geef de pup niet teveel eten van tevoren. Door de spanning kunnen zij gaan braken
Voor dit uurtje dient u een afspraak te maken
Kosten
De kosten voor de puppy wen afspraak bedraagt € 30,00.

Hondenkapsalon Happyness | Melkweglaan 69 | 2394 NJ Hazerswoude-Rijndijk | info@hondenkapsalonhappyness.nl | 06 23 12 65 96
  
arrow-circle-o-downpawmenu-circlecross-circle