Voor het eerst in de trimsalon!!

Bij Hondenkapsalon Happyness is het mogelijk om een afspraak te maken voor uw pup. Hij of zij kan in de trimsalon wennen aan de geuren en geluiden die deze behandeling met zich mee brengt.

De eerste socialisatie fase van een hond is van geboorte tot de 12de week. Dit is de fase waarin de hond gewent raakt aan allerlei externe indrukken.  Het is daarom van belang om aan het einde van deze fase de puppy wen afspraak te maken. En zeker niet later dan de 12de week. 

In deze fase gaat de pup zijn omgeving ontdekken en kennis maken met allerlei zaken, waaronder een bezoek aan de trimsalon.

Vervolgens maakt u de volgende afspraak kort vóór de 24ste tot 26ste week, dit is namelijk de 2de socialisatie fase. In de 2de socialisatie periode zijn de pups wat angstiger. Daarom is het juist zo belangrijk om de ervaringen die zij in de 1ste socialisatie periode hebben ervaren, te herhalen.

Let op! Er is een wachttijd in de trimsalon.

Het is aan te raden om al een afspraak in te plannen vóór dat de pup bij u in huis komt . Er is namelijk een wachttijd. Om teleurstellingen te voorkomen, bel op tijd voor het maken van een afspraak!
De pup moet volledig ingeënt zijn (3e vaccinatie)

Maak een afspraak

Waaruit bestaat de behandeling?

Uw pup ervaart het om gewassen, geföhnd en geborsteld te worden en om op de trimtafel te staan. De oogjes worden vrij gemaakt, de voeten worden weer mooi rond geknipt en de nagels worden nagekeken.
Om dit een positieve ervaring te laten zijn voor uw pup, neem ik daar de tijd voor. Deze behandeling neemt ongeveer een uur in beslag. Na de behandeling krijgt u van mij een telefoontje en kunt u de pup weer ophalen.

Belangrijk voor de puppy wen afspraak!

Neem de pup aangelijnd mee naar de trimsalon
Laat uw hond van te voren goed uit
Neem eventuele borstels mee die u heeft aangeschaft
De pup moet volledig ingeënt zijn!
Geef de pup niet teveel eten van tevoren. Door de spanning kunnen zij gaan braken
Voor dit uurtje dient u een afspraak te maken
Kosten
De kosten voor de puppy wen afspraak bedraagt € 40,00.

Hondenkapsalon Happyness | Melkweglaan 69 | 2394 NJ Hazerswoude-Rijndijk | info@hondenkapsalonhappyness.nl | 06 23 12 65 96
  
Copyright © 2024 Hondenkapsalon Happyness
arrow-circle-o-downangle-double-uppawmenu-circlecross-circle