Tarieven


De prijs is lastig te bepalen. Dit komt doordat bij iedere hond - ook al is het ras hetzelfde - de vacht weer verschillend is. Bij het bezoek in de trimsalon kan ik een indicatie geven van de prijs. Dit is een richtprijs! U krijgt aan het einde van de trimbehandeling de definitieve prijs. Voor een richtprijs kunt u altijd contact opnemen.

Bij de prijs is inbegrepen:
wassen
drogen/föhnen
scheren en knippen
ontwollen (was-blaasmethode)
nagels knippen
kleine behandelingen:
nagels knippen
€12,50
ogen vrijmaken
€12,50
De periode tussen de behandelingen varieert tussen de drie á vier maanden. Is deze tussenperiode langer, dan wordt er een meerprijs berekend.
Bij honden met klitten, ernstig vervilte vacht, extreem dikke vacht (zoals bv castraat-vacht) en moeilijk of agressief gedrag, wordt er een meerprijs berekend! Dit omdat de behandeling meer tijd kost.
Wilt u een afspraak afzeggen? Dat kan tot 48 uur van tevoren. Anders wordt de helft van het tarief in rekening gebracht. U ontvangt hiervoor een factuur. 
De betaling is contant!

Belangrijk voor de baasjes!

Veel baasjes willen graag bij de behandeling van hun viervoeter aanwezig zijn. Vooral de eerste keer, want het is uiteraard een zeer spannende gebeurtenis voor zowel hond als baas.
Toch heb ik liever niet dat het baasje tijdens de behandeling aanwezig is. U zorgt als baasje voor veel afleiding en onrust en dit maakt de behandeling voor mij lastiger. Tijdens de behandeling kunt u naar huis gaan en als de behandeling klaar is, neem ik met u contact op met de tijd dat u de hond weer op kunt halen.

Komt u voor de eerste keer, dan krijgt u van mij tijdens de trimbehandeling een update over hoe het gaat.

Hondenkapsalon Happyness | Melkweglaan 69 | 2394 NJ Hazerswoude-Rijndijk | info@hondenkapsalonhappyness.nl | 06 23 12 65 96
  
Copyright © 2024 Hondenkapsalon Happyness
arrow-circle-o-downangle-double-uppawmenu-circlecross-circle