Behandelingen

Bij Hondenkapsalon Happyness worden de honden getrimd naar de ras-standaard en naar de wensen van de klant. Mits de vachtstructuur en conditie van de vacht dit toelaat. Dit wordt uiteraard met u besproken. 
Trimmen
Afhankelijk van het ras en de vacht, wordt de vacht geschoren, ontwold, geknipt of een combinatie hiervan.

Wassen
Natuurlijk gaan de honden niet de deur uit voordat ze ook heerlijk gewassen zijn met een shampoo en conditioner, welke geschikt is voor de vacht van uw hond. Heeft u hond huid-problemen, geef dit van tevoren aan.

Onderhoud thuis
Ook thuis is het belangrijk de vacht goed te borstelen én te kammen om klitten en vervilting te voorkomen. Gebruik de juiste borstels en kammen, welke geschikt zijn voor de vacht van uw hond.

Hoe vaak borstelen en welke borstels?
Dit is afhankelijk van de vacht van uw hond. Vraag hierover advies tijdens het bezoek aan de trimsalon.

Afspraak maken?
Maak op tijd een afspraak. De wachttijden kunnen variëren tussen de twee en drie weken.

Tussen-beurtje
Hangt het haar voor de ogen en is de vacht bij de voeten te lang? Maak dan een afspraak voor een tussen-beurtje! De vacht moet dan wel schoon zijn! Wilt u de hond gewassen hebben? Dan is dit mogelijk, maar geef dit wel aan bij het maken van de afspraak.

Wilt u tussendoor op de hoogte blijven voor leuke tips, adviezen en/of leuke verhalen? Meldt u zich dan aan op mijn Facebook pagina of Instagram.
Afspraak maken

Hondenkapsalon Happyness | Melkweglaan 69 | 2394 NJ Hazerswoude-Rijndijk | info@hondenkapsalonhappyness.nl | 06 23 12 65 96
  
Copyright © 2024 Hondenkapsalon Happyness
arrow-circle-o-downangle-double-upmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram